Tuesday, November 11, 2014

ABC




misi mencarik abc pulak!
teruk betul orang tua nih kan?
macam2 betol yang dia ngidam nak makan hahaha...


kebetulan ada nak beli barang sikit.
keluar lepas asar terus mr abah ke bandar salak tinggi.
ntah mana dia dapat info kat situ ada abc best.
dah duduk dah pon.
kakak tu pon dah siap lap meja.
anak2 pon dah teruja nak order cendol.
tetiba kakak tu kata, eh...x de la abc hari ni sebab ais x de.
hahahaha...dah sedap2 duduk nih, boleh pulak x jadik makan kat situ disebabkan x de abc.
matlamatnya mmg nak makan abc.
x lapar sangat pon nak order benda lain.
mintak maap la kak huhuhu...
terus bangun dari kerusi.
seb baik kakak tu ok je.


akhirnya...







kat food court salak tinggi ni je.
order abc special dengan harapan ada la aiskrim kat atas.
rupanya dia cuma curah susu pekat je.
hmmmm...x mencapai expection sungguh.
tengok anak2 makan cendol lagi sedap.
siap nak bertambah2 diaorang. 


memang nak kena carik abc kat tempat lain nih.
mana ek ada abc special yang mengancam??!!






No comments: