Wednesday, November 12, 2014

Exams Results




sebenarnya, aku pun x tau yang sekarang ni results exams anak-anak boleh disemak secara online saje di sini...







ada sorang member ni dia share kat wa group.
katanya sekarang semua dah boleh tengok online.
siap bagi link lagi...
(tq nad for the info)

sekolah budak2 nih x maklumkan apa2 pon.
& memandangkan sebelum2 ni memang dapat info pasal exams from anak2 je,
aku x de la rasa sek diaorang nih akan update data exams online.
tp dalam x kompiden tu, masuk jugak la link tu.
bila masukkan ic irfan, wahhhh...x percaya aku.
keluar nama irfan, nama kelas, nama sekolah.
walaupun data pasal exams still x de pape, tp at least bila taip ic keluar nama tu maksudnya ada la usaha sek nak masukkan data dalam tu ye x?


masa aku tau tu, rasanya exams budak2 nih x abis lagi kot.
1 week lepas abis exams, mmg tiap2 hari aku bukak.
& hari ni, semua results irfan & farah aku dah tau.
diaorang pon teruja bila aku kata aku tau results diaorang.
sebab diaorang sendiri pon x tau results masing-masing hehe...
terer x mama lagi tau dari korang? hahaha...


mr abah kata, kesiannya cikgu kena key-in markah online.
ye...mungkin menambah kerja cikgu.
tp as parents, aku rasa benda nih sesuatu yang memudahkan.
kalau tanya budak2, kompem2 la ada yang nak sembunyikan sesuatu kan?
x kan nak kacau cikgu pulak tanya2.
lagi la cikgu tension.
somehow technology helps!!


#tahniahirfandanfarah


No comments: