Friday, August 21, 2015

Raya 2015 Part III



haha...dah masuk bulan zulkaedah pun, masih nak bercerita pasal raya.
ok2, yang ni last hehehe...


sekitar sambutan hari raya peringkat universiti.
meriah...





aku & sahabat sejabatan.
department kecik je.  pusing2 nampak muka yang sama je hehe...





gerai kami kena sediakan roti jala & murtabak.
order skali kuah durian makan ngan roti jala.  
rare...tapi sedap!  siap tapau kuah durian makan ngan roti pulak kat rumah.


gerai kami menang gerai paling islamik.
letak doa makan & doa lepas makan kat meja makanan tu, nampakla jugak islamiknya kan hihihi...





tahun ni x banyak sangat pegi open houses.
tiap2 minggu pon rasanya penuh je schedule.
x dapat nak memenuhi semua undangan sahabat2.
insyaAllah kalau umur panjang & tiada aral melintang, kami akan cuba memenuhi jemputan semua pasni.






No comments: