Monday, September 7, 2015

Ulangtahun Ke 12




so today 7.9.2015 is our 12th wedding anniversary.  hoyeayyyy!!!


lama sangat dah rasanya x follow rutin biasa kami setiap kali anniversary.
cuti sehari & habiskan masa bersama2.  tengok wayang, jalan2, makan2.
sama jugak la tahun nih huhuhu...
kesian kat mr abah sebab minggu ni dia keja shif malam.
malam tadi dah keja takkan pulak aku nak suh jalan2 pulak siang ni kan?
ada karang macam zombi plak dia x tido.


supaya feel anniversary tu ada (hahaha...jangan x ada langsung pulak kan?),
jom ler kita lunchie sama2.
kalau suh aku cadang, definately la nasi arab.
tak pon kat kedai gulai omak den yang mr abah baru bagitau semalam (as suggested by his fren).
tapi, tetiba mr abah plak suggest pegi secret recipe.
wahhhh...very kebaratan rupanya dia hehe...
rasanya mr abah pikirkan aku tu.
sebab aku penah cakap dulu...macam best je kalau dapat makan kat sr hehe...







curry laksa for mr abah & seafood spegetti for yours truly.
sorry ek mr abah.
tersalah order hehehe...
mr abah mana minat spegetti.
pandai2 je aku order curry laksa huhuhu...
yang paling sedap skali...of course ler brownies with ice cream tu.
nyum2...


to mr abah...
happy 12th wedding anniversary!!
semoga hubungan kita berkekalan sehingga ke akhir hayat.
walaupun kita sering tidak sependapat,
walaupun kita x seromantik pasangan2 lain,
namun diharapkan agar kasih sayang yang kita bina sejak LEBIH 12 tahun yang lalu akan tetap kekal & tumbuh subur selamanya...
(eh, kata x romantik kan? mana pulak datangnya ayat2 sebegini hehehe...)





No comments: