Monday, December 21, 2015

Sukan Tahunan Tadika Pintar Al Husna 2015



sekitar sukan tahunan tadika pintar alhusna pada 10 oktober 2015...(better late than never haha...padehal memang x sempat nak hapdet)






baru sampai kat dewan.  kali ni tecer niza buat kat dalam dewan.  tahun lepas buat kat padang.  tahun ni, tukar angin buat indoor plak.  ok la x de la panas sangat especially utk orang macam kami yang bawak anak kecik nih.






terus cikgu suh masuk barisan.






ada 3 games kot yang iz.ryn masuk.  macam otai sangat dia nih haha...asik dia je yg lead semua games.





penyampaian hadiah.  masam je muka sebab ada sorang budak nih awal2 lagi dah lari dulu naik stage.  iz.ryn mana boleh orang dulu dari dia.  manjang dia je nak depan aihhh...ikut perangai sape la tu haha...


No comments: