Monday, January 4, 2016

Lunch With BFF



masih teringat lagi macamana aku terjebak dalam dunia penulisan di alam maya nih.  dulu2 azza yang perkenalkan aku ngan dunia fotopages.  & bila fotopages dah berkubur, aku beralih ke blog pulak.  tapi, besties from fotopages masih kekal.  sampai kitaorang wujudkan group wasap bagai untuk 9 orang kami2 nih.  havoc haha...& bff yang paling dekat ngan aku...of course ms zully!!







29hb aku cuti (30hb keja...31hb cuti balik haha...).  kononnya nak jumpa besties sorang lagi yang base kat kuantan tapi turun kl.  tapi x jadik ler pulok.  aku pulak memang sesaje cuti sebab nak settlekan keja...either iron baju sekolah or siapkan wrap buku.  tengokkkk...ko mampu x cuti sebab nak iron baju? hahaha...mr abah kata "tu yang sebenornya nak lunch ngan zully tu...sebab tu cuti" huahuahua...


before kuar lunch, sempat la settlekan iron baju sekolah fa.rah ngan iz.ryn & is.yraf.  ingat x buat keja ke dok rumah? hahaha...siap boleh masak lagi untuk dinner.  so, kira berbaloi gak la amik cuti.


zully teringin nak makan maggi kari udang & coconut shake kat foodcourt bangi gateway!
i follow je...



serius kaw3 dia punya kari


dah masuk bangi gateway tu boleh pulak terjebak beli baju sama ngan zully.  cuma warna je lain.  pengsan kalau selalu kuar ngan kawan2 nih.  harus ada je pembelian yang x disangka.


thanks zully sebab bawak gi makan, siap bawak round2 bangi.  siap tunjuk tempat makan best, tempat shopping best tapi menakutkan haha...definately akan jumpa lagi nanti ya.  next time kita try plak zawara cafe hahaha...


No comments: