Tuesday, February 23, 2016

JJCM - Mee Racun



sape2 yang ke batu pahat, kalau x penah rasa mee racun...memang la rugi!!
sekali sekala kalau balik bp, selalunya kalau nak makan mee racun, kami akan makan kat gerai depan hotel pine tree.  kalau mr abah, memang dia akan oder mee racun gear box.  aku memang x la...sebab aku lagi suka mee racun biasa2 je...with daging or ayam.  mee racun yang nih a bit manis rasa dia.  tapi sedap la...pada tekak aku.  tekak atok mak & atok, memang x leh pegi...sbb depa dua pakat x suka mee racun hat yang nih hehe...


masa balik bulan 12 hari tu, pak uda opel ada suggest kat satu gerai mee racun nih.
memang x penah pegi sebelum nih.  agak susah sket la untuk yang baru je menjejakkan kaki kat bp sebab dia kena masuk dalam taman perumahan.  tapi, kalau ada waze...senang saje.  kami yang memang orang bp nih pon guna waze sebenarnya hehe...



rupa sahsiah mee racun special



amboiii amboiiii!!


sebenarnya datang sini nak tapau je, makan kat rumah ramai2.
dua orang nih mmg x hingat siap order makan situ dulu...




sate pon ada...order sikit untuk is.yraf


verdict : sedap!!  ni version yang x berapa nak manis as compared ngan yang depan hotel pine tree tu.  kalau tekak aku...aku lagi prefer yang ni kot.  pegi petang kul 6 pon beratur nak dapat tempat duduk.  bayangkanlah kefemesannya di kalangan warga bp hehe...


for those yang tetiba tersesat kat bp & nak try mee racun nih...sila waze


MEE RACUN TULANG
TAMAN SRI JAYA
BATU PAHAT





1 comment:

Nabila Syifa said...

Mai aii..mee racun?? Takut dgr