Thursday, February 18, 2016

Ulangtahun Kelahiran Mr Abah!


status fb pada 13 Feb 2016 yang lalu...(nampak sangat kemalasan menulis blog haha...)

Semoga sentiasa dirahmati & dilindungi Allah untuk en suami Ku Hasri Ku Adenan.
Hr ni balik kampung. Bday lunch : beriani batu pahat yg super sedap & bday tea time : choc indulgence, murtabak super menjilat jari & apam kampung made with love by atok mak.
Makes me wonder...ni bday en suami ke bday diri sendiri nih hehe...Happy Birthday Mr Abah!!


kalau ikutkan sebenarnya aku dah plan dah nak ajak mr abah makan kat 1 tempat nih.
tapi, tetiba terasa nak balik bp pulak minggu tu.  atok kan masuk wad hari tu.  sakit dia yang biasa tu la...sakit lutut.  masa tu x sempat nak balik.  so, balik la jenguk kejap atok & atok mak.

tukar la plan.  susah sket la nak seprais kan bila dah kat kampung tu.
alang2 di bp, apa lagi...beriani la jawabnya for lunch.
pastu, ajak pak uda & family minum petang.  beli sebuku kek secret recipe, mr abah takut orang x cukup makan, dia suh tapau murtabak yang aku rasa, selalu jugak la aku beli kalau balik bp.  siap simpan no tepon mamak tu.  call je nak oder apa, sampai kedai dah boleh terus amik.  atok mak plak rajin buat apam.  memang perut x berehat la jawabnya bila balik kampung.

to en suami...ni sambungan ucapan yang dalam fb tu haha...

semoga dikurniakan kesihatan dan umur yang berpanjangan supaya dapat beribadat & menjaga kami dengan sempurna, semoga dapat sentiasa bersabar dengan kerenah kami semua & semoga dikurniakan rezeki yang halal & melimpah ruah...insyaAllah!!


HAPPY 39TH BIRTHDAY!!

Alliza Ayob's photo.

No comments: