Saturday, March 19, 2016

Cuti Sekolah : Boboiboy




macam2 ragam bila amik gambar




No1 & No2 duduk berdua kat seat depan.  bagi 1 popcorn & 1 mineral water share 2 orang...memang enjoy la depa dua sampai ke sudah.

No3 duduk sebelah mama.  kedekut popcorn...asal mama ambik je dia potpet potpet. mama kedekut air plak la kalau camtu hehe...nampak macam enjoy mula2 tu.  last2 tu boleh plak dia tertido (sebenarnya mama pon terlelap kejap masa adegan gaduh2 tu haha...)

No4 duduk sebelah mr abah.  x keruan betoi x dok diam.  sekali mr abah sound suh duduk, terus tido sampai nak dekat habis cerita haha...


mama : "syap, best x cerita tadi"
is.yraf : "best" (haha...macam la ko tengok!)


overall, best jugak la cerita ni (harus la kan...kalau x takkan dapat pecah panggung).  ada la part2 yg aku boleh gelak walaupon ada terlelap haha...x penah2 tgk boboiboy, character semua mmg aku x tau kecuali boboiboy tu ler...boleh maap la kalau terlelap...kejap.


No comments: