Tuesday, July 26, 2016

Syawal 1437H - Part 3



#rayasebulan
#wikenraya

17 Syawal


jamuan raya ofis...

 
gediks sangat kelihatannya haha...

the food spread...

banyak lagi foods kat belah sana...yg ni menu potluck.  yours truly...macam biasa bawak kek keladi & kek pandan tu.  memang all time fav kat ofis nih. 

 
18 Syawal

 
wefie...


mr abah sekarang dah terer selfie...kalah mak ko...ni otw open house kat rumah ustaz kafa the kids.  every year ustaz x penah miss buat open house (& kami pon x penah miss ke rumah dia tiap2 tahun).  moga dimurahkan rezeki ustaz sekeluarga...


19 Syawal


bangun as early as 4 am sebab nak hantar family mak long ke klia...sob3...sekejapan saja cuti raya sebulan depa nih.  baru nak kenal mak ngah, budak2 nih dah nak balik amman semula huhu...seriously, almost 3 years dok sana...bila balik msia, yang kecik2 tu...boleh panggil mak ngah as "kakak" huahuahua...muda sangat mak ngah ko kan?  yang besar2 tu seb baik ingat mak ngah.  kalau x, memang kena potong la duit raya korang.


eh2 budak kecik baju biru berdokong tu...macam dia plak nak fly

babai u ols...




tengahari tu bawak mak tok gi rumah tok chik.  amboiiii yang baju coklat tu, x pandang kiri kanan bila nampak lauk sedap2 haha...teruja sungguh kelihatannya.




lama sangat dok rumah tok chik, siap boleh budak2 nih pekena spegeti pulok.  amboiiii3...kalau lagi lama nih, mau macam2 tok chik bawak kuar ni nak oiiii...thanks tok chik...nanti kami datang lagi.


No comments: