Saturday, September 17, 2016

19 Bulan






OMG!!...she is 19 months old today.  how time flies.
she really knows how to express her tantrums.  becoming worst everyday.  pengsan mak ko nak oiiiii...


mungkin sebab masih belum pandai bercakap kot.  so, bila kita x paham apa dia nak tu, mula la mengamuk sambil berenang2 kat lantai.  adoiiii...nak pujuk tu agak susah jugak.  kena follow apa yang dia nak.  memang x la kan...takkan semua nak ikut.


but she is one cute girl anytime, anywhere.  mengamuk tu pon cute la sangat hahaha...
she eats quite a lot...at one time, tambah nasik 3 kali pon abis (memang betul2 follow mak ko nih haha...) sampai dalam daily notes taska pon tulis "sangat suka makan" hehe...


happy 19 months old adik!!


 

No comments: