Tuesday, September 20, 2016

Mom@Work : Hari Pentadbir





#terobek
#20082016


aku terlibat sebagai urusetia konvensyen hari pentadbir anjuran persatuan pegawai tadbir universiti awam.



pada hari kejadian


awal pagi dah kena ada kat akept.  kebetulan pagi tu hujan.  mr abah pulak keja malam tu & sampai rumah quite lewat jugak.  since dah janji ngan aisyah nak gi sama2,  tinggal la anak2 kat rumah je.  ada lebih kurang 5 minit kot sebelum mr abah sampai rumah.



team urusetia yang x cukup korum


ada pameran.  masa ni timbalan menteri kpt tengah round.  tu yg crowded sket...


aku kena escort juri buat penilaian kat setiap pempamer sebab ada hadiah pameran terbaik.  ni juri tengah round2.



aku jadi urusetia untuk penginapan jugak.  penat jugak sebab dewan konvensyen dengan hotel jauh jugak.  kalau ada perubahan apa2 tu la yg letih sket nak ulang alik ke hotel.  kalau x de pape, ok je sebab list nama dah bagi kat pihak akept.  diaorang yang tentukan bilik mana nak bagi.


 
bilik hotel yang superb


overall, ok la.  pengalaman baru bagi aku sebab jarang sangat handle event.  ye la kan, dok kat audit dalam, orang x berapa nak suka haha...susah jugak la kalau dapat join events especially untuk terlibat jadik urusetia.


thanks a lot to the president sebab bagi kepercayaan.

 



No comments: